Massage löser inte bara upp knutar och skjutsar på blodcirkulationen, 
de hjälper även till att utsönda glädje-, må bra- och lugn & ro hormon i kroppen


Fibromassage

En mjuk massagemetod som är utvecklad för att hjälpa personer med kronisk smärta. Lätta strykningar kombineras med värme för att uppnå välbefinnande, utsöndra smärtlindrande hormon samt mjuka upp muskler och leder i hela kroppen.
- 50 min 580:-


Svensk Klassisk Massage

En djupgående behandlande massage där fokus ligger på de muskelgrupper du har problem i eller känner att du vill mjuka upp. För att få igång cirkulationen i musklerna används grepp såsom strykningar, knådningar, töjningar och triggerpunktsakupressur. (För dig som önskar en enbart avslapplande massage går det att välja bort akupressuren)
- 30 min 450:-
- 45 min 550:-
- 60 min 650:-
- 90 min 980:-

 

Indian Head NYHET!

För dig som har mycket- eller känner sig tung i huvudet. Behandlingen börjar med lätta strykningar över ryggen och fortsätter med en skön hårbottenmassage och ansiktsmassage med akupressur. Behandlingen kan upplevas energigivande.

Ingen olja används under behandlingen

Behandlingen passar lite extra bra för dig som:
- Har tinnitus
- Är stressad
- Vill koppla av
35 min 460:-

 

Ayurveda Massage

Total avslappning och inre harmoni. En avslappnande massage med inspiration från den indiska läran Ayurveda. Oljan som används under behandlingen anpassas efter ditt behov. Ayurveda, eller kunskap om livet, är en indisk läkekonst med tusenåriga anor från den vediska kulturen. I ayurveda är åtgärder för att bibehålla en god hälsa väl så viktigt som att bota och lindra sjukdomar.
Enligt den ayurvediska medicinen finns det tre elementära energier eller doschor: Vata, Pitta & Kapha. Om Vata dominerar bör man agera så att en balans uppnås till Pitta & Kapha. Ayur-veda lär oss att denna balans åstadkoms genom ett hälsosamt leverne med anpassad kost, motion, massage, yoga och meditation.
- 45 min 590:-
- 60 min 690:- 

Kokosmassage 

Sommarens populäraste massage där du masseras med en härligt doftande kokosolja som efterlämnar en mjuk och len hud. För dig som önskar lite extra lyx och vill förhöja sommarkänslan!
- 30 min 480:-
- 45 min 580:-
- 60 min 680:-

Bonuskort

Köp 5 behandlingar och du får 50% på 5:e behandlingar
 


Koppning

Koppningsmassage är en djupgående metod som rensar kroppen från slaggprodukter, aktiverar lymf-cirkulationen och stärker immunförsvaret. Metoden kan användas på hela kroppen, även i ansiktet. Koppningsmassage ger dig en djup massage och är effektiv mot långvariga muskelspänningar. Huden slappnar av och får finare lyster och är mycket fördelaktigt tex vid cellulitbehandling samt koppning av ansikte. Koppningsmassage utförs genom att dra kopparna över huden med ett vaccum.
Vid blixtkoppning, då man endast låter kopparna sitta några sekunder innan de flyttas till nya ställen, stimuleras cirkulationen och meridianflödet. 
Behandlingen har visat sig ha goda effekter på:
Lätt firbromyalgi, ischias, celluliter, ärr, bristningar, ryggsmärtor, blodcirkulationen, spända muskler, svullnader, slapp hud, Rynkor och linjer, ärrbildningar, rening av huden, spänningshuvudvärk m.m.
Behandlingen...
Mjukar upp bindväv och muskler, förbättrar flödet i lymf- och blodsystem. Ökar antalet vita och röda blodkroppar. Du får ett friskare och aktivare immunförsvar. Lindrar eller tar bort smärta i muskler och leder. Rensar ut överskottsvätska och slaggprodukter. Stärker kapillärernas, de minsta blodkärlens, väggar. Syresätter huden och ökar upp blodgenomströmning i hela kroppen. Ger ett allmänt välbefinnande Sömnen förbättras Förbättrar leders rörelseförmåga.
Vid cellulitbehandling bokar du 30 min behandling 1ggr/v. under 2-3 månader. (Mellan besöken använder du även koppar och cellulitolja hemma)
- 30 min 460:-

- 45 min 560:- 
- 60 min 660:- 

Chokladmassage

Choklad är inte bara gott - det är nyttigt också! Under behandlingen används en uppvärmd chokladbalm, den doftar fantastiskt och tillför huden näring. En avslappnande massage som efterlämnar en silkeslen hud, som gjort för chokladälskaren.
- 30 min 480:-
- 45 min 580:-
- 60 min 680:-
- 90 min 995:-

 

Aromamassage 

En varm oljemassage med av ljuva aromer som verkar avslappnande eller uppiggande. Du får dofta på oljorna och sedan välja ut vilken som ska användas under behandlingen. Oljorna har olika effekter och du får välja doft efter behag, välj mellan bl.a. lavendel, kokos, chili och citurs.
- 30 min 480:-
- 45 min 580:-
- 60 min 680:-
- 90 min 995:-

Att tänka på efter din behandling:

  • Du kan känna dig trött, kissa mer, svettas mer, bli täppt i näsan och bli törstig efter behandlingen. Det är pågund av att det sker en lättare utrensning i kroppen och du behöver därför dricka några extra glas vatten samma dag för att undvika huvudvärk. 
  • Du kan bli trött och öm dagen efter din behandling, det känns som en lättare träningsvärk.


Adress:
Lammgård´s Spa & Massage
Storgatan 6, Örebro
Tel:
E-post: info@lammgardsspaochmassage.se