Lammgård´s Spa & Massage använder sig endast utav naturliga och närproducerade produkter under behandlingarna. Det är viktigt för kunden att känna sig bekväm med produkterna, både med hur det känns och hur det doftar därför har jag valt ut tre produktserier som uppfyller de krav jag anser hudvårdsprodukter ska göra.


MARIA ÅKERBERG

Dermanord kännetecknar en upplevelse av renhet. Hela hudvårdsserien tillverkas i Sverige och produkterna bygger på Aromaterapi och Fytoterapi, växternas inneboende kraft. Innehållet baseras på kallpressade, vegetabiliska och eteriska oljor (ekologiskt odlade) - inga mineraloljor eller syntetiska oljor. Färgen och dofterna på produkterna kommer från eteriska oljor och växtextrakt. Varken råvarorna eller produkterna testas på djur och innehåller heller inga animaliska ingredienser.
 

Choklad Serien

Choklad Serien är en svensk, biologisk och ekologisk hud- och kroppsvård.  Alla produkter är tillverkade i Jämtland med råvaror av högsta kvalitet. Choklad Serien har 3 huvudingredienser: choklad, kaffe och havtorn. Chokladen är 70% mörk ekologisk choklad som innehåller massor av antioxidanter som skyddar cellerna och motverkar åldrandet. Kaffet är ekologiskt odlat och rik på antioxidanter som är välgörande för huden och skyddar cellerna mot onödigt åldrande. Antioxidanterna motverkar även bakterier och andra mikroorganismer. Havtorn odlas i Jämtland och är nyttig både in- och utvärtes. Den har en god effekt på hudsjukdomar, eksem, acne, åldrande och ger en vacker hy. Havtorn är rik på vitaminer och proteiner.

OBS! Naturliga, ekologiska produkter används under alla behandlingar förutom vaxning samt färgning av fransar och bryn!