SPA-behandlingar
~ Kombinera favoriterna och du når total avkoppling ~


Chokladdröm
Chokladdröm är en kombination av massage och ansiktsbehandling för dig som älskar choklad. Produkterna som används under behandlingen innehåller choklad, kaffe & havtorn och förutom att utsöndra glädjehormoner så tillför dessa även näring, vitaminer och lyster till din hud. Den ofta välbekanta doften av choklad kan även verka uppiggande på sinnet.
- 30 min ryggmassage & 30 min ansiktsbehandling 725:-

Harmoni
Behandlingen börjar med 30min avslappnande ryggmassage, därefter får du lägga dig på rygg och istället njuta av en 40min härlig ansiktsbehandling med rengöring, ansiktsmask, ansiktskräm och ögonkräm, samt en härlig ansiktsmassage.
- 70 minter 780:-

Hot Stone Massage
NYHET!
Denna behandling är inspirerad från fjärran östern och bygger på filosofin att man inte bara behandlar utsidan utan lägger stor vikt vid att även behandla insidan. Inre harmoni ger oss vital styrka och energi vilket återspeglas i hud och utstrålning. Pitta / Vata / Kapha (+ ansikte avtvätt+aha peeling)
En topp-till-tå behandling med varma lavastenar, akupressur och aromatiska oljor. En riktig anti-stress behandling som passar alla!
- 80 min 890:-

Topp till tå
Avslappnande helkroppsmassage som avslutas med en skön ansiktsbehandling som innehåller: Rengöring, peeling, mask och ansiktskräm.
- 90 min 1025:-

Rygg Deluxe
En skön behandling med fokus på din rygg. Du ligger varmt och skönt nerbäddad under tiden din rygg blir peelad och inpackad med fukt. Peelingen avlägsnar döda hudceller, förbättrar blodcirkulationen, kan motverka oren hud och gör huden mjuk och len. Efter att inpackningen har fått verka avslutas behandlingen med en massage. 
- 60 minuter 680:-

Vishnu av ayurveda

Total avslappning och inre harmoni. Behandlingen inleds med en ryggpeeling och fortsätter sedan med en avslappnande helkroppsmassage med inspiration från den indiska läran Ayurveda. Oljan som används under behandlingen anpassas efter ditt behov. Ayurveda, eller kunskap om livet, är en indisk läkekonst med tusenåriga anor från den vediska kulturen. I ayurveda är åtgärder för att bibehålla en god hälsa väl så viktigt som att bota och lindra sjukdomar. Enligt den ayurvediska medicinen finns det tre elementära energier eller doschor: Vata, Pitta & Kapha. Om Vata dominerar bör man agera så att en balans uppnås till Pitta & Kapha. Ayur-veda lär oss att denna balans åstadkoms genom ett hälsosamt leverne med anpassad kost, motion, massage, yoga och meditation.
- 80 min 890:-

Papaya Dream 

Behandlingen inleds med en skön ryggskrubb med papaya och följs upp med en lerinpackning som du får ligga med i ca 15 minuter, sedan får du vända runt och njuta av en skön ansiktsbehandling med rengöring, peeling, mask, hårbottenmassage och en avslutande mjuk kräm. 
- 90 min 980:-

150:- tillägg på samtliga behandlingar efter 18.00 samt helger