Anmäl dig till vårat nyhetsbrev:

Känner du dig trött i ryggen? Eller har du problem med huvudvärk, smärta, domningar? Kolla in övningarna i dokumentet nedan!


2017Black Friday
Fredag den 24/11 kl. 00:01 drar REAN igång, håll ögon och öron öppna...

Event
24/11
13.00-19.00 Black Friday med erbjudanden som endast gäller under dagen...
6/12 9.00-19.00 Julmys i salongen 

Det doftar ljuvligt...
I vår butik efter dagens leverans av doftljus, tvålar och massagekakor. Kom in och känn själv eller klicka hem dem via vår webshop. 18/10-17

Polygel
Den 22/1-18 så börjar Zaritha hos oss. Hon har 6 års erfarenhet som nagelteknolog och kommer att jobba med den unika Polygelen, vanlig Gelé samt manikyr. Läs mer om Zarithas behandlingar i vår behandlingsmeny.


Kundkväll
Den 11:e oktober gästas vi av Anna från UneCare of Sweden som mellan 17.30-18.30 kommer guida dig/er igenom en mysig Spa-ritual med bl.a. fotbad och ansiktsmask. För att anmäla dig betalar du en anmälningsavgift på 150:- som sedan dras av vid ev. produktköp. Det är ett begränsat antal platser så det är först till kvarn som gäller. Välkommen att anmäla dig på info@lammgardsspaochmassage.se 

Nya behandlingar
Vi har nu utökat vår behandlingsmeny med Indian Head (för dig som har mycket i huvudet), spa-behandlingen Vishnu av ayurveda samt ansiktsbehandlingarna Klassisk & Klassisk Lyx där vi nu äntligen kan erbjuda våra kunder porrengöring. Boka online!

Välkommen Linn!
Vi vill varmt välkomna Linn in i vårat härliga gäng på Lammgårds Spa & Massage. Linn är hud- & spaterapeut och kommer att erbjuda behandlingar såsom ayurvedisk massage, ansiktsbehandlingar, gravidmassage, fix av fransar & bryn, vaxning och mycket mer. Boka en tid redan nu! 

Kontantfrisalong
Fr.o.m. 1/9-17 tar vi inte längre emot kontanter i salongen. Men du kan fortfarande betala med kort, faktura eller friskvårdscheckar/-kuponger.


Juli
Vi går mot semestertider och stänger ner salongen v.28, 29, 30 & 31. Pernilla kommer finnas på plats den 27/7 och erbjuda Zonterapi. Vi vill därför passa på att önska alla våra kunder en fantastisk sommar, njut av ledigheten! Så ser vi med nya krafter emot en spännande och hälosam höst! :) 


Februari:

  • Äntligen har vi fått in UneCare of Swedens ljuvligt doftande bodylotion (låt dig förtrollas av ananas, jordgubbapelsin, citron och hallon...) och deodorant! Finns nu i butik och webshop. 
  • Vi vill varmt välkomna Pernilla till oss som på deltid kommer att erbjuda Zonterapi!


Januari:
Vi har fått in en leverans med ny god choklad från Seed and Bean och mysiga téer från Natural Temptation - du hittar dem i vår webshop!Instagram