Emelie Lammgård VD
Certifierad massör &
Spa-konsulent. Auktioriserad återförsäljare av Maria Åkerbergs produkter

 

Hälsa är något jag brinner för! Mitt jobb ger mig energi och att få chansen att minska smärta och stress hos mina kunder är för mig ett drömyrke. 

Jag jobbar med massage och hudvård utifrån ett personanpassat upplägg vilket innebär att alla behandlingar anpassas efter kundens behov.


Jag är utbildad
Spa-konsulent och Certifierad massör genom Branschrådet i Stockholm. Våren 2018 är jag även klar med en 3-årig akupunkturutbildning via Ahremarks akupunktur.
Jag går regelbundet på kurser för att fördjupa mig inom hudvård (Maria Åkerberg), hälsa, massage m.m. 

Pernilla 

Diplomerad Zonterapeut
 

Jag är Dipl. Zonterapeut och har utbildat mig på Axelsons Gymnastiska Institut. Jag har även fördjupat mig i Öronakupunktur under en fristående utbildning.
Alternativa behandlingar är något jag alltid varit intresserad av och nyfiken på.

Att Zonterapi blev det huvudsakliga för mig berodde på att jag med hjälp av böcker och zonkartor lyckades ”trycka bort” min ischias och det gjorde att jag ville veta mera.

Jag jobbar utifrån ett holistiskt synsätt, dvs med hela människan där allt hänger ihop.

Jag jobbar med Zonterapi och öronakupunktur. 

Linn
Spa- & hudterapeut

Jag har gått utbildning till Hud- och Spaterapeut på Yrkeshögskolan för Hudvård och Spa.

Jag är auktoriserad hudterapeut med medlemsskap i SHR (Sveriges hudterapeuters riksorganisation), har gesällbrev samt CIDESCO-diplomerad (internationell examen) i hudvård och spa hudvård.

Jag jobbar med ansiktsbehandlingar, olika typer av massage, frans- och brynfix, vaxning samt Spa-behandlingar. 

Zaritha
Nagelteknolog

 

Jag har jobbat som nagelteknolog i 6år och är utbildad i magnetiska produktserie. Jag älska att jobba med människor och vill jobba med så hög standard som möjligt inom nagelyrket. Jag har just nu valt att bredda mitt sortiment och därför välkomnat polygel till min samling, jag tycker om att både jobba med naturliga naglar till att gå lite wild and crazy. Jag kommer erbjuda allt från spa manikyrer till byggda naglar.

Har du några funderingar?
Kontakta oss:
info@lammgardsspaochmassage.se
Välkommen!