Hos oss är du i trygga händer!

Emelie Lammgård
VD, Certifierad massör &
Spa-konsulent

 

Hälsa är något jag brinner för, mitt jobb ger mig energi och att få chansen att minska på smärta och stress hos människor kallar jag ett drömyrke. 

Jag erbjuder behandlingar såsom klassisk massage, fibromassage, aromamassage, koppning,  ansiktsbehandlingar, frans- & brynfix m.m. med ett personanpassat upplägg. 


Jag är utbildad Spa-konsulent efter 2 års utbildning på Spa-programmet på Örebro Universitet, jag blev Certifierad massör efter ett 2 dagars prov på Branchrådet i Stockholm och går kontinuerligt på vidareutbildningar inom massage, hudvård & hälsa. 

Pernilla 

Diplomerad Zonterapeut
 

Jag är Dipl. Zonterapeut. Jag har utbildat mig på Axelsons Gymnastiska Institut. Jag har även fördjupat mig i Öronakupunktur under en fristående utbildning.
Alternativa behandlingar är något jag alltid varit intresserad av och nyfiken på.

Att Zonterapi blev det huvudsakliga för mig berodde på att jag med hjälp av böcker och zonkartor lyckades ”trycka bort” min ischias och det gjorde att jag ville veta mera.

Jag jobbar utifrån ett holistiskt synsätt, dvs med hela människan där allt hänger ihop.

Jag erbjuder Zonterapi och öronakupunktur

Linn
Spa- & hudterapeut

Jag har gått utbildning till Hud- och Spaterapeut på Yrkeshögskolan för Hudvård och Spa.

Jag är auktoriserad hudterapeut med medlemsskap i SHR (Sveriges hudterapeuters riksorganisation), har gesällbrev samt CIDESCO-diplomerad (internationell examen) i hudvård och spa hudvård.

Jag erbjuder ansiktsbehandlingar, olika typer av massage, frans- och brynfix, vaxning, pedikyr, personlig rådgivning inom hudvård och Spa, samt Spa/kroppsbehandlingar. 

Har du några funderingar?
Kontakta oss:
info@lammgardsspaochmassage.se
Välkommen!