Ansiktsbehandlingar

Rådgivning

Produktkonsultation 
Boka in dig på en kostnadsfri produktrådgivning där någon av våra terapeuter guidar dig igenom våra hudvårdsprodukter.
15 min Gratis

Produktkonsultation + Hudanalys
Vår hudterapeut kollar över din hud efter avtvätt och ger dig tips och råd om hur du på bästa sätt kan ta hand om din hud.
30-45 min 350:-

MARIA ÅKERBERG - Deep skin organics

MARIA ÅKERBERG är en hudvårdsserie som tillverkas i Sverige och är 100% ekologisk, produkterna är fria från syntetiska tillsatser (mineraloljor, artificiella färgämnen & parfymer). Produkterna innehåller inga animaliska ingredienser och är heller inte testade på djur. SLS-fria. Alla ingredienser bidrar till en hållbar produktion och konsumtion och ingår i ett hållbart kretslopp. Förpackningarna är ekologiska och miljövänliga. Hudvårdsserien har stått som vinnare flera år i rad i Organic Beauty Awards. 

ÖGONBEHANDLING

For your eyes only

En Specialbehandling för det känsliga området kring ögonen. Behandlingen verkar vårdande och närande, svullnadsdämpande, antiage, stärkande och  motverkar mörka ringar. Passar alla hudtyper.
25 min  399:-

SYRABEHANDLING
AHA
AHA-behandlingen passar dig som är i behov av en uppfräschning. Syran som läggs på hjälper huden att bli av med gamla hudceller och påskyndar cellförnyelsen. Behandlingen motverkar oren hud, har sammandragande effekter på stora porer, stärker kollagenfibrerna, minskar åldersfläckar, rynkot och ärr samt efterlämnar en fin lyster. Passar alla hudtyper.
30 min 595:-  (Kur: Köp 5 behandlingar betala för 4)

BASBEHANDLING
Deep Skin Organic
I behandlingen ingår rengöring, peeling, mask, serum, balm och kräm efter din hudtyp. Välj mellan: Lugnande lavendel, fuktgivande jojoba, balanserande rosmarin, uppstramande havtorn eller lystergivande C-vitamin.
45 min 695:- Kur: Köp 5 behandlingar betala för 4

MÅ GOTT
Aroma anti-stress (f.d. Njuta)
Varva ner med en avslappnande ansiktsmassage med akupressur för att mjuka upp spända käkar och tinningar. I behandlingen ingår rengöring, peeling, serum, balm, mask, kräm samt massage av ansikte, dekolletage och hårbotten. Under massagen används en lugnande lavendelolja.
60 min 750:-

DJUPRENGÖRANDE/PORRENGÖRING
- Klassisk

Den här ansiktsbehandlingen passar dig som behöver en djuprengöring. I behandlingen ingår rengöring, peeling, ånga, porrengöring, serum, balm, kräm och olja efter hudens behov.
60 min 795:- / 80 min 995:- 

- Klassisk SPA
En djuprengörande ansiktsbehandling med det där lilla extra. I behandlingen ingår rengöring, peeling, ånga, portömning, serum, balm, mask, kräm samt en skön massage an ansikts, hårbotten, dekolletage och nacke.
80 min 995:-

- Klassisk Lyx
För dig som önskar en djuprengöring, skön massage och fix av fransar &bryn. I behandlingen ingår rengöring, peeling, portömning, serum, balm, mask, massage av ansikte, hårbotten & dekolletage samt färgning &formning av fransar och bryn.
90 min 1095:-

SPECIAL BEHANDLING
- Pure Cell Treatment

Världsunik prisbelönt ansiktsbehandling med levande stamceller (nypressade väststamceller är en nyhet inom hudvård). Under behandlingen bäddas du ner varmt och skönt och får njuta av en dubbelrengöring, peeling, serum, mask, balm, olja och ansiktskräm. Under tiden masken verkar får du en skön hand och armmassage, behandlingen avslutas med en lång skön ansikts- och dekolletagemassage med tekniker från zonterapi, reflexogi och österländsk akupressur.
Behandlingens effekter:
- Ökar cellförnyelsen - antiage
- Gör hudcellerna mera motståndskraftiga
- Skyddar huden mot fria radikaler
- Stimulerar kollagenproduktionen
- Bygger upp hudens syraskyddsmantel
- Ger lyster
- PH balanserar huden vilket är bra vid en acnebenägen hud bl.a. 
- Påskyndar reparationssystemet i huden
- Ökar vitalitet och spänst
- Fuktmättar huden maximalt.
- Omedelbara resultat, men verksam på lång sikt.
Behandlingen passar alla.
Speciellt när huden behöver stärkas då det är högintensiv näring som bygger upp på cellnivå.
Behandlingen är helt naturlig. 
Läs mer här
60 min 1495:-

LYX
Lägg till frans- & brynfix i någon ansiktsbehandling och vi drar bort 50:- från priset

Éminence - Resultatinriktade intensivbehandlingar

Éminence hudvårdsserie är 70-95% ekologisk med egna odlingar i Ungern. Förpackningarna är BPA-fria och tillverkade i återvunnet material. Tillverkningen sker för hand och är färska utan upphettning eller nedfrysning. Flera av produkterna är vegan-vänliga. Produkterna är inte testade på djur och innehåller inga animaliska ingredienser. För varje produkt planteras ett träd. Istället för koserveringsmedel använder man fruktpektin i kombination med honung, citron och salicylsyra. Produkterna är SLS-fria. Vid tillverkningen används miljövänlig energi: sol, vind & bergvärme. Varumärket är flerfaldigt prisbelönt och finns i många kändisars hem pga. det fantastiska resultatet som de kraftfulla hudvårdsprodukterna ger. Patenterat biokomplex i varje produkt. 

SYRABEHANDLING
Fruktig syrabehandling
Behandlingen för dig som önskar lite uppfräschning av din hud. Syran tar bort gamla hudceller, påskyndar cellförnyelsen och har en god effekt på obalanserad hud med stora porer, trött hud som behöver med lyster, mogen hud med åldersfläckar, rynkor och ärr. Välj mellan AHA, BHA eller Ensyme-peeeling. Behandlingen rekommenderas att göras i kur för bästa effekt.
30 min 695:-
Kur: Köp 5 betala för 4


RESULTATINRIKTAD
Exklusiv fruktig ansiktsbehandling

Behandlingen skräddarsys efter din huds behov, förutom rengöring, peeling, serum, mask och kräm så ingår även massage av ansikte, hårbotten och dekolletage.
*Välj mellan: Mangosteen Glow, Soothing Pineapple, Coconut & Bamboo och Balancing peppermint
60 min 895:-

DJUPRENGÖRANDE
Klassisk

Vi skräddarsyr behandlingen efter dina behov och önskemål. I behandlingen ingår rengöring, peeling, ånga, portömning, serum, mask och kräm.
*Välj mellan: Mangosteen Glow, Soothing Pineapple, Coconut & Bamboo och Balancing Peppermint.
70 min 995:- / 90 min 1250:-

SUPERFRUITS
Lyxiga superfruits

En lyxig ansiktsbehandling som skräddarsys efter dina behov. I behandlingen ingår rengöring, peeling, ånga, portömning, massage av ansikts, hårbotten, dekolletage & nacke, mask samt frans- & brynfix.
*Välj mellan: Mangosteen Glow, Soothing Pineapple, Coconut & Bamboo och Balancing Peppermint.
90 min 1300:-

SPECIAL BEHANDLING

Artic Berry Peel & Firm Treatment

En ansiktsbehandling med omedelbar askungeeffekt. En resultatinriktad ansiktsbehandling i tre steg som exfolierar och lyfter fram en ny fräsch hy, verkar anti-age och ger huden en strålande lyster. I behandlingen ingår: rengöring, ånga, effektiv peel med artiska växter, bär och AHA-syror. I 60 min behandlingen ingår massage och portömning efter behov.

Behandlingen kan göras 1 gång när du vill ha en direkt och synlig boost för ett enskilt tillfälle. För bästa möjliga resultat rekommenderas en kur 1 gång i månaden under 4 månader tillsammans med en hemmakur 1 gång i veckan.

Behandlingens effekter:
-Ger en kraftfull exfoliering och stimulerar cellförnyelsen
-Minimerar linjer och rynkor och förbättrar spänsten
-Lyfter fram ny, fräsch hud och jämnar ut hudtonen
-Verkar porsammandragande
-Motverkar acne och rosacea

Passar alla hudtyper och åldrar, även känslig hud.

30 min 750:- / 60 min 1095:-

*Mangosteen Glow = Moist
Superfrukten mangosteen kickar igång din hud med en intensiv återfuktning
*Soothing pineapple = Calm & Relax
Ananas, chamomill samt arnica boostar din hud med fukt och lugnar den känsliga
*Coconut & Bamboo = Anti-age
Uppstramande och spänstgivande
*Balancing pepperming = Deep cleansing
Probiotisk och svalkande som balanserar, djuprengör och lugnar fet hy & acne

 

Lyckorus med Chokladserien

Chokladpralinen
En skonsam behandling full med antioxidanter, vitaminer, fettsyror och karoten med doft av choklad, kaffe och havtorn. Produkterna som används under behandlingen har en ljuvlig doft av kaffe, choklad och havtorn. Behandlingen är utrensande och cirkulationshöjande och passar alla hudtyper. 
- Rengöring
- Peeling
- Mask
- Ansiktskräm
50 minuter 700:- 


TILLVAL ANSIKTSBEHANDLING

The mindful touch (Massage av ansikte, hårbotten & dekolletage).................10 min 100:-
A fresh start (nypressad juiice)..................................30:-
Lovely Eyes (50:- rabatt på ordpris av frans- & brynfix)
Borttagning av milier...................................15 min 150:-
MÅ Chlorella mask..................................................100:-
(En fuktgivande, stärkande & näringsrik peel-off-mask som tillför vitaminer, antioxidanter & mineraler som minimerar porer, lugnar huden och ger lyster)

150:- tillägg på samtliga behandlingar efter 18.00 samt helger