Avslappnande behandlingar

Aromamassage

Aromamassage är en mjuk och avslappnande massage blandat med aromaterapi. Under massagem används eteriska oljor  både till huden men även för doftsinnet. De eteriska oljorna har flera positiva egenskaper. Vilka oljor som används beror på vad din kropp och ditt sinne behöver. 

30 min 700:-
45 min 800:-
60 min 900:-
90 min 1300:-
 

Ayurveda massage

En avslappnande massage med inspiration från den indiska läran Ayurveda. Enligt den ayurvediska medicinen finns det tre energier eller doschor: Vata, Pitta & Kapha, dessa bör vara i balans för att vi ska må bra. Vi tar reda på vilket element du tillhör genom att du får fylla i en enkät när du kommer på din behandling. Oljan som används under behandlingen anpassas efter ditt behov och vilket element du tillhör. 

45 min 800:-
60 min 900:- 
 

Fibromassage

En fjäderlätt massagemetod som är utvecklad för dig med kronisk smärta (fibromyalgi). Lätta strykningar kombineras med värme för att uppnå välbefinnande, verka smärtlindrande och mjuka upp muskler i hela kroppen. Målet är att skapa en djup avslappning som hjälper kroppen att återhämta sig och öka den psykiska och fysiska hälsan.

45 min 700:-
60 min 800:-
 

Chokladmassage

Choklad är inte bara gott, det är nyttigt också! Under behandlingen används en uppvärmd chokladbalm från Jämtland som doftar fantastiskt gott, tillför näring och efterlämnar en silkeslen hud. Som gjort för dig som är chokladälskare!

30 min 700:-
45 min 800:-
60 min 900:-
90 min 1300:-

Gravidmassage

Under graviditeten förändras kroppen vilket påverkar musklerna och kan ge spänningar. Behandlingen sker på en specialdesignad gravidkudde så att du kan ligga bekvämt på mage. Massagen anpassas efter dina önskemål och behov med en ekologisk olja som tar hand om din hud och motverkar bristningar. (Denna behandling kan bokas efter vecka 12 i graviditeten)

30 min 700:-
45 min 800:-
60 min 900:- 
 

Holistisk Massage NYHET!

Helkroppsmassage blandad med varma lena stenar och en stressreducerandr massage, som ges under tystnad. I behandlingen igår en holistisk skalpmassage som hjälper din kropp att gå ner i varv då den behandlar flera lymfatiska punkter som har viktiga funktioner för din kropps läkande

75 min 950:-
 

Indian Head

En avslappnande massage för dig som har "mycket i huvudet", tinnitus, upplever stress eller bara vill koppla av en stund. Behandlingen inleds med lätta strykningar över ryggen och fortsätter sedan med en skön hårbotten- och ansiktsmassage med akupressur.

30 min 600:-
 

SPA-fötter

En avslappnande SPA-behandling för dig behöver en fotkur mer än fotvård. Behandlingen inleds med ett fotbad sedan får du, liggandes på bänk, njuta av en fotskrubb innan du bäddas ner med en fotinpackning. När inpackningen verkat 10 minuter avslutas behandlingen med en skön fot- och underbensmassage. Ej medicinsk pedikyr

45 min 700:-

 

Lugn & Ro

Njut av en halvtimmes massage med avslappnande lavendelolja innan du får vila 15 minuter med varma stenar på ryggen. Efter behandlingen bjuds du på en chokladbit och en kopp té.

45 min 700:-
 

Deep Cleansing Back

I behandlingen ingår ryggpeeling, ånga och portömning. Passar dig med orenheter, finnar och acne på ryggen.

60 min 900:-
 

Vishnu av ayurveda

Total avslappning och inre harmoni. Behandlingen inleds med en ryggpeeling och fortsätter sedan med en avslappnande helkroppsmassage med inspiration från den indiska läran Ayurveda. Oljan som används under behandlingen anpassas efter ditt behov. Ayurveda, eller kunskap om livet, är en indisk läkekonst med tusenåriga anor från den vediska kulturen. I ayurveda är åtgärder för att bibehålla en god hälsa väl så viktigt som att bota och lindra sjukdomar. Enligt den ayurvediska medicinen finns det tre elementära energier eller doschor: Vata, Pitta & Kapha. Om Vata dominerar bör man agera så att en balans uppnås till Pitta & Kapha. Ayur-veda lär oss att denna balans åstadkoms genom ett hälsosamt leverne med anpassad kost, motion, massage, yoga och meditation.

90 min 1300:-

Hot Stone Massage

Denna behandling är inspirerad från fjärran östern och bygger på filosofin att man inte bara behandlar utsidan utan lägger stor vikt vid att även behandla insidan. Inre harmoni ger oss vital styrka och energi vilket återspeglas i hud och utstrålning. 
En topp-till-tå behandling med varma lavastenar, akupressur och aromatiska oljor. En riktig anti-stress behandling som passar alla.

90 min 1300:-

 

Rygg Deluxe

En skön behandling med fokus på din rygg. Du ligger varmt och skönt nerbäddad under tiden din rygg blir peelad och inpackad med fukt. Peelingen avlägsnar döda hudceller, förbättrar blodcirkulationen, kan motverka oren hud och gör huden mjuk och len. Efter att inpackningen har fått verka avslutas behandlingen med en massage. 

60 min 900:-

 

Kombinera favoriterna och du når total avkoppling
 

Harmoni

Behandlingen börjar med 30min avslappnande ryggmassage, därefter får du lägga dig på rygg och istället njuta av en 40min härlig ansiktsbehandling med rengöring, ansiktsmask, ansiktskräm och ögonkräm, samt en härlig ansiktsmassage.

70 min 1000:-

Chokladdröm

Chokladdröm är en kombination av massage och ansiktsbehandling för dig som älskar choklad. Produkterna som används under behandlingen innehåller choklad, kaffe & havtorn och förutom att utsöndra glädjehormoner så tillför dessa även näring, vitaminer och lyster till din hud. Den ofta välbekanta doften av choklad kan även verka uppiggande på sinnet.

60 min 900:- / Lyx 90 min 1300:-

 

Topp till tå

Avslappnande helkroppsmassage som avslutas med en skön ansiktsbehandling som innehåller: Rengöring, peeling, mask och ansiktskräm.


1h 30 min 1400:-
 

I väntans tider - Mammabehandling

Svullna händer, fötter och en trött rygg? Den här behandlingen inleds med ett mjukgörande fotbad och följs upp med massage av ansikte, hårbotten, dekolletage, armar och underben. Massagen sker liggandes på rygg en uppvärmd bänk.

60 min 900:-
 

+ Relax

Ett tillval för dig som vill ha det där lilla extra, din behandling inleds eller avslutas med en varm vetekudde på ditt problemområde tillsammans med värmande olja eller linement. Efter behandlingen bjuds du på en kopp té.
 

150:- tillägg på samtliga behandlingar efter 18.00 samt helger