Avslappnande massagebehandlingar

Aromamassage

Aromamassage är en mjuk och avslappnande massage blandat med aromaterapi. Under massagem används eteriska oljor  både till huden men även för doftsinnet. De eteriska oljorna har flera positiva egenskaper. Vilka oljor som används beror på vad din kropp och ditt sinne behöver. 

30 min 795:-
45 min 895:-
60 min 995:-
90 min 1395:-
 

Fibromassage

En fjäderlätt massagemetod som är utvecklad för dig med kronisk smärta (fibromyalgi). Lätta strykningar kombineras med värme för att uppnå välbefinnande, verka smärtlindrande och mjuka upp muskler i hela kroppen. Målet är att skapa en djup avslappning som hjälper kroppen att återhämta sig och öka den psykiska och fysiska hälsan.

45 min 795:-
60 min 895:-
 

Chokladmassage

Choklad är inte bara gott, det är nyttigt också! Under behandlingen används en uppvärmd chokladbalm från Jämtland som doftar fantastiskt gott, tillför näring och efterlämnar en silkeslen hud. Som gjort för dig som är chokladälskare!

30 min 795:-
45 min 895:-
60 min 995:-
90 min 1395:-

Gravidmassage

Under graviditeten förändras kroppen vilket påverkar musklerna och kan ge spänningar. Behandlingen sker på en specialdesignad gravidkudde så att du kan ligga bekvämt på mage. Massagen anpassas efter dina önskemål och behov med en ekologisk olja som tar hand om din hud och motverkar bristningar. (Denna behandling kan bokas efter vecka 12 i graviditeten)

30 min 795:-
45 min 895:-
60 min 995:- 
 

Hot Stone Massage

Denna behandling är inspirerad från fjärran östern och bygger på filosofin att man inte bara behandlar utsidan utan lägger stor vikt vid att även behandla insidan. Inre harmoni ger oss vital styrka och energi vilket återspeglas i hud och utstrålning. 
En topp-till-tå behandling med varma lavastenar, akupressur och aromatiska oljor. En riktig anti-stress behandling som passar alla.

90 min 1395:-

 

+ Relax

Ett tillval för dig som vill ha det där lilla extra, din behandling inleds eller avslutas med en varm vetekudde på ditt problemområde tillsammans med värmande olja eller linement. Efter behandlingen bjuds du på en kopp té.

10 min 100:-

 

100:- tillägg på samtliga behandlingar efter 18.00 samt helger