Balanserad stressnivå i livet

Stressverkstan vänder sig till dig som upplever stressrelaterad psykisk ohälsa.

Individuell coaching
Det första coaching samtalet inleds med att kunden får beskriva sin bakgrund, sin nuvarande situation samt varför kunden väljer att söka hjälp just nu. Stort fokus läggs sedan på önskat läge; hur vill kunden att dennes liv ska se ut? När målbilden är skapad så görs en inventering av eventuella hinder och arbetet med att finna framgångsrika vägar tar fart med hjälp av en handlingsplan. 
- Enskilda samtal med stresscoach 60 minuter 600kr.
Reducerade priser för sjukskrivna, arbetslösa samt studenter 500kr.


Gruppverksamhet
En plats för återhämtning: Gruppen vänder sig till alla som är på väg in i, redan har drabbats av eller som befinner sig i läkningsprocessen av stressrelaterade sjukdomar.
I gruppen ger vi varandra tid att prata och delge varandra våra erfarenheter.  Vi förenas kring likartade upplevelser och på detta sätt minskar den skam som ofta uppstår. Gruppen skapar gemenskap och strävan mot att finna livskvalité är betydelsefullt.    
Efterfrågan finns gällande en grupp med endast manliga deltagare.

Anhörig grupp: När en person drabbas av stressrelaterad ohälsa så påverkas även omgivningen och ofta uppstår många tankar och funderingar. Hur länge kommer sjukdomen att på gå? Hur kan jag underlätta? Hur ska jag själv orka? I gruppen får ni kunskap som kommer att underlätta er vardag. I gruppen får ni även möjlighet att utbyta erfarenheter och ventilera er situation.  

- Varmt välkommen på en första träff innan du bestämmer dig, 4 tillfällen för 1000kr.
Kontakta Stressverkstan för information gällande nästa gruppstart.


Företagserbjudanden
* Stressprevention: Hur arbetar ni stresspreventivt på er arbetsplats? Ta hjälp av Stressverkstan för att skapa en mera attraktiv och avkopplande arbetsplats. Stressverkstan besöker arbetsplatsen och genom att studera både den fysiska och psykiska arbetsmiljön så skapas ett underlag för vidareutveckling. Underlaget kan kompletteras med de anställdas upplevelser vid önskemål.

*Rehabansvar: Många arbetsplatser har sjukskriven personal och arbetsgivaren har ett omfattande rehabiliteringsansvar. Stressverkstan coachar både arbetsgivaren och den anställde för att tillsammans kunna skapa den bästa återgången till arbetet.

NUVARANDE ERBJUDANDE:
Hösten har knappt börjat, men många upplever redan stressrelaterade symtom.
Stressverkstan erbjuder 60 minuters samtal med stresscoach utan kostnad. Erbjudandet gäller t o m nästa fredag, 28/9.

MEDVERKANDE PÅ MÄSSA:
Lördagen den 29/9, i från kl. 10.00, kommer Stressverkstan att vara en av utställarna på: "kropp, sinne och själ" mässan här i Örebro. Varmt välkomna att komma förbi och säga hej, Järnvägsgatan 8, Scenit Kulturhuset!

Kontaktuppgifter
Johanna Modin
Storgatan 6
70361 Örebro
Tele/sms 070-2579628
E-post: info@stressverkstan.com
Hemsida: www.stressverkstan.com