Gravidbehandlingar

Gravidmassage

Under graviditeten förändras kroppen vilket påverkar musklerna och kan ge spänningarna. Hos oss får du gravidmassage på en specialdesignad gravidkudde så att du bekvämt kan ligga på mage. Massagen anpassas efter dina behov. Denna behandling kan du boka efter v.12. Under massagen använder vi en ekologisk olja som tar hand om din hud och motverkar bristningar.
30 min 580:- / 45 min 680:- / 60 min 780:-


Lovely Mother
Tillåt din kropp en stunds återhämtning, behandlingen inleds med ett mjukgörande fotbad, efter det bäddas du ner på bänken och får en avslappnande massage av fötter, underben, armar, dekolletage, nacke och hårbotten. Avslutningsvis får du en kortare ansiktsbehandling med mangosteen för att tillföra extra fukt och lämna salongen med en snygg glow. 
70 min 995:-

Mother to be
Att vara gravid kan innebära vissa svullnader, i den här behandlingen får dina fötter mjukas upp i ett skönt fotbad till följd av en skön massage av fötter, underben, armar, dekolletage, nacke, ansikte och hårbotten.
45 min 695:-

Precious mama
Njut av ett skönt fotbad, peeling & inpackning. Under tiden inpackningen verkar färgas och formas dina fransar & bryn. Avslutningsvis får du en lättare massage av fötter och underben.
60 min 895:-