Behandling av andningsproblem med Lotorpsmetoden

Lotorpsmetoden är en mycket effektiv metod för att behandla andningsproblem. Metoden bygger på manuella behandlingsmetoder och för bland annat följande åkommor har den ett mycket gott resultat:

 • Hosta
 • Doftallergi
 • Parfymallergi
 • Astmaliknande åkommor där astma inte konstaterats

  Även personer med till exempel riktig astma och KOL har stor nytta av dessa behandlingar. Lotorpsmetoden bygger på behandling av andningsmuskulaturen och hemövningar som syftar till att lära patienten att andas på rätt sätt. Framförallt poängteras utandningens vikt.

  Metoden uppfanns av Janne Karlsson cirka år 2003 och har sedan dess utvecklats ytterligare. Behandlingsresultaten har varit mycket lyckade och många personer med ovanstående åkommor har blivit så mycket bättre att de helt kunnat sluta med medicinering. En vetenskaplig studie om Lotorpsmetoden har genomförts, med mycket lovande resultat, på Sahlgrenska i Göteborg. Se mer under forskning för information om de studier som utförts gällande Lotorpsmetoden.

  Lotorpsmetoden är ett varumärkesskyddat namn och får inte användas av icke godkända terapeuter. Namnet får endast användas av de som utbildats i metoden och godkänts av Janne Karlsson.

  https://www.lotorpsmetoden.se/

  60 min 750:-