Massage

Aromamassage 

En mjuk massage med ljuva aromer, du får själv välja vilken olja som ska användas under behandlingen. Varje olja har en speciell egenskap såsom bl.a. uppiggande, avslappnande eller värmande.
30 min 595:- / 45 min 695:- / 60 min 795:- / 90 min 1150:-

 

Ayurveda Massage

Total avslappning och inre harmoni. En avslappnande massage med inspiration från den indiska läran Ayurveda. Oljan som används under behandlingen anpassas efter ditt behov. Ayurveda, eller kunskap om livet, är en indisk läkekonst med tusenåriga anor från den vediska kulturen. I ayurveda är åtgärder för att bibehålla en god hälsa väl så viktigt som att bota och lindra sjukdomar.
Enligt den ayurvediska medicinen finns det tre elementära energier eller doschor: Vata, Pitta & Kapha. Om Vata dominerar bör man agera så att en balans uppnås till Pitta & Kapha. Ayur-veda lär oss att denna balans åstadkoms genom ett hälsosamt leverne med anpassad kost, motion, massage, yoga och meditation.
Under ditt första besök fyller du i ett test för att se vilket emement du tillhör.
45 min 695:- / 60 min 795:- 

 

Chokladmassage

Choklad är inte bara gott - det är nyttigt också! Under behandlingen används en uppvärmd chokladbalm, den doftar fantastiskt och tillför huden näring. En avslappnande massage som efterlämnar en silkeslen hud, som gjort för chokladälskaren.
30 min 595:- / 45 min 695:- / 60 min 795:- / 90 min 1150:-

 

Fibromassage

En mjuk massagemetod som är utvecklad för dig med kronisk smärta. Lätta strykningar kombineras med värme för att uppnå välbefinnande, utsöndra smärtlindrande hormon samt mjuka upp muskler och leder i hela kroppen. Målet är att skapa en djup avslappning som hjälper kroppen att återhämta sig, öka den psykiska och fysiska funktionen. Självklart kan du gå på denna behandling även om du inte har fibromyalgi.
50 min 600:-

 

Gravidmassage

Under graviditeten förändras kroppen vilket påverkar musklerna och kan ge spänningarna. Hos oss får du gravidmassage på en specialdesignad gravidkudde så att du bekvämt kan ligga på mage. Massagen anpassas efter dina behov. Denna behandling kan du boka efter v.12. Under massagen använder vi en ekologisk olja som tar hand om din hud och motverkar bristningar.
30 min 595:- / 45 min 695:- / 60 min 795:-

Indian Head

En avslappnande massage för dig som "har mycket i huvudet", lider av tinnutus, är stressad eller bara vill koppla av. Behandlingen inleds med lätta strykningar över ryggen och fortsätter sedan med hårbottenmassage och ansiktsmassage med akupressur. 
30 min 495:-

 

Neckrelease

En behandling med fokus på spänningar kring nacken, med fyra grepp frigörs muskulaturen i nacken som ökar rörligheten och minskar smärta. Spänd nackmuskulatur kan bland annat leda till smärta, huvudvärk, tinnitus och spända käkar.
45 min 595:-

Svensk Klassisk Massage

En djupgående behandlande massage där vi anpassar behandlingen efter de muskelgrupper du har problem med. För att få igång cirkulationen i musklerna används grepp såsom strykningar, knådningar, töjningar och triggerpunktsakupressur. 
30 min 495:-/ 45 min 595:-/ 60 min 695:-/ 90 min 1050:-

 

Idrottsmassage

Idrottsmassage är en mer kraftfull massage som mjukar upp muskler som orsakat problematik. Behandlingen passar både före och efter träning. Tränar du regelbundet så blir återhämtningen bättre, träningsvärk släpper snabbare och du får hjälp med skador eller andra förhinder som påverkar din träning. Du behöver inte vara elitidrottare för att få idrottsmassage.
30 min 495:-/ 45 min 595:- / 60 min 695:-

 

Kokosmassage 

En härlig sommarfavorit (eller för dig som längtar efter sommaren) du masseras med en kokosolja som lämnar din hud mjuk och len. Massagen anpassar vi efter dina behov.
30 min 595:- / 45 min 695:- / 60 min 795:-/ 90 min 1150:-

Koppning

Koppningsmassage är en djupgående metod som rensar kroppen från slaggprodukter, mjukar upp bindväv och muskler, ökar antalet röda- och vita blodkroppar, lindrar smärta, stärker kapillärernas väggar, syresätter huden, ökar blodcirkulationen, aktiverar lymf-cirkulationen och stärker immunförsvaret. Huden slappnar av och får en fiare lyster. Kopparna sätts på plats med ett vaccum och kan placeras på besvärliga områden eller dras över muskulaturen, detta för att stimulera cirkulationen och meridianflödet.  Metoden kan användas på hela kroppen. 
Behandlingen har visat sig ha goda effekter på:
Lätt firbromyalgi, ischias, celluliter, ärr, bristningar, ryggsmärtor, blodcirkulationen, spända muskler, svullnader, slapp hud, Rynkor och linjer, ärrbildningar, rening av huden, spänningshuvudvärk m.m.

Vid cellulitbehandling bokar du 30 min behandling 1ggr/v. under 2-3 månader.
(Mellan besöken använder du även koppar och cellulitolja hemma)
30 min 520:- / 45 min 620:- / 60 min 720:- 

+ Relax:
10 min av behandlingen inleds eller avslutas med en varm vetekudde på ditt problemområde tillsammans med värmande och djupgående linement. Efter behandlingen bjuds du på en kopp té.

Massagens effekter

- Gör spända muskler mjuka & elastiska
Ökar blodcirkulationen i musklerna
Ökar lymfcirkulationen
Stärker immunförsvaret
Har en avslappnande effekt på kroppen
Påverkar kroppens inre orkag på ett positivt sätt
Ökar utsöndringen av vätska och slaggprodukter i kroppen
Ökar välbefinnandet
Motverkar ärrbildning efter skador i muskelvävnad och andra mjukdelar
Har en god effekt på träningsvärk
Har en lugnande effekt på nervsystemet
Motverkar stress
Ger bättre sömn
Motverkar smärta
Ger en djupare och lugnare andning
Ökar koncentrationsförmågan
Ger en ökad kroppskännedom 
- Motverkar huvudvärk
- Motverkar domningar & stickningar i armar och ben
- Mjukar upp hård och stel ärrvävnad


Du bör undvika massage vid:
- Feber & Infektioner
- Uttalad benskörhet
- Primär eller sekundär tumör i kotpelare eller ryggmärg
- Akuta skador
- Akuta inflammationer
- Diskbråck
- Färska frakturer
- Reumatisk sjukdom i halsrygg
- Skelettinfektioner
- Akut trauma mot kotpelaren
- Graviditet fram till v.12

Prata med läkare innan massage vid:
- Blödarsjuka
- Hjärt- & kärlsjukdomar
- Problem med åderbråck, proppar, åderförkalkning och inflammation i kärl
- Oförmåga till avspänning
- Öppna sår och variga processer
- Kraftiga eksem
- Medicinering

Klädsel under behandlingen
Under massagen bär du underkläder och är nerbäddad med handdukar.

 Återkommande kund?

Gå på 5 massager (samma tid dvs. 30/45/60 eller 90min) och du får 20% rabatt på din 5:e behandling
 

Adress:
Lammgård´s Spa & Massage
Storgatan 6, Örebro
Tel: 070-32 32 760
E-post: info@lammgardsspaochmassage.se