Med storglädje kan vi meddela att den 22 januari kommer vi utöka sortimentet med naglar och vi välkommnar Zaritha till oss som kommer jobba med gelenaglar, manikyr samt nagelmarknadens nya och även revolutionerande produkt: Polygel.

Polygel är gjort för att ta styrkorna från både acryl och gelé,  denna ny skapande produkten har därför blivit mer elastisk än acryl,men hårdare än gelen. Polygel fungerar som gelén att man härdar den i en uv eller led lampa, dock har det visat att den inte ger sammabrännande effekt i lampa som gelé gör. Det som är stort med polygelen är att den är gjord för att passa på en salong och siktar på att både för kunder och även nagelteknologer göra en sån skonsam miljö som möjligt, därför är polygelens vätska som man jobbare med helt doftfri om man jämför med acrylens. Polygelen innehåller inte Heller några acrylater vilket man kan hitta i gelé och acryl! Denna produkt har tagit nagelmarknadens med storm och vi är stolta över att kunna erbjuda er denna möjlighet på Lammgårds SPA &  massage!

Eftersom att vi vill jobba med en sån luktfri och ren miljö som möjligt har Zaritha valt att lämna acrylen bakom sig och sikta på en nyare och renare produkt! Vi vet att många kunder som gått till zaritha innan har haft acryl, men polygelen har visat sig sitta bättre än både gelé och acryl, och därför hoppas vi att ni inte blir för besvikna och vi hoppas att ni vill komma till oss och prova denna fantastiska produkt!