Resultatinriktade massagebehandlingar

Svensk Klassisk Massage

En djupgående massage som anpassas beroende beroende på vilket område du har besvär med. Under behandlingen används grepp såsom strykningar, knådningar, töjningar och triggerpunktsakupressur. Massage gör spända muskler mjuka och elastiska, ger bättre sömn, motverkar smärta, ökar välbefinnandet, ökar utsöndringen av slaggprodukter i kroppen, ökar lymfcirkulationen, stärker immunförsvaret, motverkar stress m.m.

30 min 600:-
45 min 700:-
60 min 800:-
90 min 1200:-

Lymfmassage

Lymfmassage är en effektiv massagebehandling som ger väldigt goda resultat vid svullnader, vätskesamlingar och ödem i ben och armar. Under behandlingen jobbar vi med lätta stryck och strykningar i lymfflödets riktning för att hjälpa kroppen att bli av med överskottsvätska och slaggprodukter.

75 min 1000:-

Bambumassage

Bambumassage är en djupgående behandling för att mjuka upp stela leder och muskler. Med hjälp av bambupinnarna kommer man djupare in i muskulaturen och får loss spänningar i hela kroppen. Den djupgående bambumassagen har visat sig vara väldigt effektiv mot celluliter då bambupinnarna går in på djupet och krossar cellulitdepåerna som sedan naturligt rensas ut ur kroppen.
Välj mellan hel-/halvkroppsmassage eller endast ben för cellulitbehandling.

30 min 650:-
60 min 850:-
 

Idrottsmassage

En kraftfull massage som mjukar upp muskler som orsakat problematik. Tränar du regelbundet så blir återhämtningen bättre, träningsvärken släpper snabbare och du får hjälp med skador eller andra förhinder som påverkar din träning

30 min 600:-
45 min 700:-
60 min 800:-
 

Idrottsmassage + Stretchning

En kraftfull massage som mjukar upp muskler som orsakat problematik. Vid denna behandling avslutar vi också med olika former av stretchning. Det kan vara allt från PNF stretch till gummibandsövningar. Tränar du regelbundet så blir din återhämtning bättre, träningsvärken släpper snabbare och med hjälp av den här behandligen förebygger vi eventuella skador då du kommer kunna utföra övningarna efteråt på ett bättre sätt.

45 min 700:-
60 min 800:-
75 min 1000:-
 

Finsk Klassisk Massage

Klassisk Finsk Massage är en massageform som går djupt ner i muskelfibrerna. I dom allra flesta fall är det inte dom stora muskelgrupperna som man får ont i, utan i de mer djupliggande musklerna. Klassisk Finsk Massage riktar sig till att kunna behandla dom. Med andra ord använder man lite mer kraft och vassare massagegrepp för att kunna nå problemen. Det är inte helt ovanligt med träningsvärk i några dagar efter behandlingen. Den finska massagen påminner om den klassiska svenska massagen, men är möjligtvis mer djupgående. Greppen är annorlunda, trycket något hårdare, samt att jag som massör jobbar mer med fingrarna och det gör att det blir ett vassare grepp

30 min 600:-
45 min 700:-
60 min 800:-
75 min 1000:-
 

Finsk Klassisk Massage + Hälsorådgivning

Behandlingen inleds  med 45 min massagebehandling följt av ett samtal där du får chansen att få hjälp med din hälsa i helhet. Vi skapar en plan som är anpassad efter dina behov och mål. Det kan innehålla massage, träning, kost osv. Vi ser helt enkelt över vad som är bäst för just dig och ditt välmående.

90 min 1200:-
 

Koppning

En djupgående behandling som rensar kroppen från slaggprodukter, mjukar upp bindväv och muskler, ökar antalet röda- och vita blodkroppar, lindrar smärta, stärker kapillärernas väggar, syresätter huden, ökar blodcirkulationen, aktiverar lymf-cirkulationen och stärker immunförsvaret. Huden slappnar av och får en finare lyster. Behandlingen har visat sig ha goda effekter på bl.a. lätt firbromyalgi, ischias, celluliter, ärr, bristningar, ryggsmärtor, blodcirkulationen, spända muskler, svullnader, slapp hud, rynkor och linjer, ärrbildningar, spänningshuvudvärk m.m. 

30 min 650:-
45 min 750:-
60 min 850:-

 

Yogamassage NYHET!

Asiatisk yogamassage är en behandling där man lossar på spänningar genom stretchning & tryck med fingrar, händer, knän, armbågar och fötter. Stretchens effekter liknar dom man får av yoga. Leder och muskler tänjs till dess ursprungliga viloläge vilket ökar din rörlighet. Behandlingen fungerar lika bra mot smärta, stelhet, i förebyggande syfte eller ren avkoppling för att komma ner i varv. Behandlingen utförs på en madrass på golvet, du är fullt påklädd under behandlingen och inga oljor används

80 min 1100:-


Stammis?

Gå på 5 massager (samma tid dvs. 30, 45, 60 eller 90min) och du får 20% rabatt på din 5:e behandling
 

Lotorpsmetoden

Lotorpsmetoden är en effektiv metod för att behandla andningsproblem. Metoden bygger på manuella behandlingsmetoder och har ett mycket gott resultat på hosta, doftallergi, parfymallergi, astmaliknande åkommor där astma inte konstaterats. Även personer med till exempel riktig astma och KOL har stor nytta av dessa behandlingar. Lotorpsmetoden bygger på behandling av andningsmuskulaturen och hemövningar som syftar till att lära patienten att andas på rätt sätt. Framförallt poängteras utandningens vikt.


60 min 750:-