Resultatinriktade behandlingar

Svensk Klassisk Massage

En djupgående massage som anpassas beroende beroende på vilket område du har besvär med. Under behandlingen används grepp såsom strykningar, knådningar, töjningar och triggerpunktsakupressur. Massage gör spända muskler mjuka och elastiska, ger bättre sömn, motverkar smärta, ökar välbefinnandet, ökar utsöndringen av slaggprodukter i kroppen, ökar lymfcirkulationen, stärker immunförsvaret, motverkar stress m.m.

30 min 600:-
45 min 700:-
60 min 800:-
90 min 1200:-

Idrottsmassage

En kraftfull massage som mjukar upp muskler som orsakat problematik. Tränar du regelbundet så blir återhämtningen bättre, träningsvärken släpper snabbare och du får hjälp med skador eller andra förhinder som påverkar din träning. 

30 min 600:-
45 min 700:-
60 min 800:-
 

Neckrelease

En behandling med fokus på spänningar kring nacken, med fyra grepp frigörs muskulaturen i nacken som ökar rörligheten och minskar smärta. Spänd nackmuskulatur kan bland annat leda till smärta, huvudvärk, tinnitus och spända käkar.

45 min 700:-

 

Koppning

En djupgående behandling som rensar kroppen från slaggprodukter, mjukar upp bindväv och muskler, ökar antalet röda- och vita blodkroppar, lindrar smärta, stärker kapillärernas väggar, syresätter huden, ökar blodcirkulationen, aktiverar lymf-cirkulationen och stärker immunförsvaret. Huden slappnar av och får en finare lyster. Behandlingen har visat sig ha goda effekter på bl.a. lätt firbromyalgi, ischias, celluliter, ärr, bristningar, ryggsmärtor, blodcirkulationen, spända muskler, svullnader, slapp hud, rynkor och linjer, ärrbildningar, spänningshuvudvärk m.m. 

30 min 650:-
45 min 750:-
60 min 850:-

 

Stammis?

Gå på 5 massager (samma tid dvs. 30, 45, 60 eller 90min) och du får 20% rabatt på din 5:e behandling
 

Lotorpsmetoden

Lotorpsmetoden är en effektiv metod för att behandla andningsproblem. Metoden bygger på manuella behandlingsmetoder och har ett mycket gott resultat på hosta, doftallergi, parfymallergi, astmaliknande åkommor där astma inte konstaterats. Även personer med till exempel riktig astma och KOL har stor nytta av dessa behandlingar. Lotorpsmetoden bygger på behandling av andningsmuskulaturen och hemövningar som syftar till att lära patienten att andas på rätt sätt. Framförallt poängteras utandningens vikt.


60 min 750:-

Akupunktur

Akupunktur är en naturlig och skonsam behandling som funnits i över 5000 år. Behandlingen används för att reglera obalanser i kroppen genom att placera nålar på speciella punkter som ökar cirkulationen ioch hjälper kroppen att läka. Behandlingen börjar med att du får fylla i en hälsodeklaration och pulsdiagnostik. Därefter sätts mycket tunna sterila engångsnålar som får verka i 20 minuter under tiden du vilar på behandlingsbänken. Emelie som utför behandlingen har en bakgrund som undersköterska på USÖ och har läst 3 år på Ahremarks Akupuntkur där vi läst både österländsk såväl som västerländsk medicin. 
Exempel på vad som kan behandlas med akupunktur: Astma, allergi, värk, stress, utbrändhet, magbesvär, tennisarm, infertilitet, gynekologiska besvär, fibormyalgi, illamående, trötthet, högt blodtryck, hjärnskakning, depression, sömnbesvär, autoimmuna sjukdomar, biverkningar från läkemedel och eksem.
Hur ofta du ska gå beror på dina besvär, har du gått länge med ett besvär kan det ta längre tid att balansera upp det. 
 

Första besöket: 60 min 700:-
Återbesök: 30-45 min 600:-

 

Zonterapi

Zonterapi är en läkekonst som tillhör en av de äldsta metoderna för självläkning av kroppen. Varje kroppsdel finns representerad i våra fötter, då kroppen reagerar med smärta på någon av dessa zoner så är det ett tecken på en blocketing/obalans på det specifika stället. Genom att stimulera dessa zoner på fötterna så sätter man igång kroppens energiflöde och påbörjar läkning. Zonterapi är mycket effektiv vid både kroniska och akuta problem t.ex. mag- & tarmproblem, huvudvärk, migrän, allergi, mensvärk, ryggvärk, ledvärk, öronbesvär, stress, oro och ångest. 

50 min 700:-