Resultatinriktade behandlingar

Svensk Klassisk Massage

En djupgående massage som anpassas beroende beroende på vilket område du har besvär med. Under behandlingen används grepp såsom strykningar, knådningar, töjningar och triggerpunktsakupressur. Massage gör spända muskler mjuka och elastiska, ger bättre sömn, motverkar smärta, ökar välbefinnandet, ökar utsöndringen av slaggprodukter i kroppen, ökar lymfcirkulationen, stärker immunförsvaret, motverkar stress m.m.

30 min 600:-
45 min 700:-
60 min 800:-
90 min 1200:-

Lymfmassage NYHET!

Lymfmassage är en effektiv massagebehandling som ger väldigt goda resultat vid svullnader, vätskesamlingar och ödem i ben och armar. Under behandlingen jobbar vi med lätta stryck och strykningar i lymfflödets riktning för att hjälpa kroppen att bli av med överskottsvätska och slaggprodukter.

75 min 1000:-

Bambumassage

Bambumassage är en djupgående behandling för att mjuka upp stela leder och muskler. Med hjälp av bambupinnarna kommer man djupare in i muskulaturen och får loss spänningar i hela kroppen. Den djupgående bambumassagen har visat sig vara väldigt effektiv mot celluliter då bambupinnarna går in på djupet och krossar cellulitdepåerna som sedan naturligt rensas ut ur kroppen.
Välj mellan hel-/halvkroppsmassage eller endast ben för cellulitbehandling.

30 min 650:-
60 min 850:-
 

Idrottsmassage

En kraftfull massage som mjukar upp muskler som orsakat problematik. Tränar du regelbundet så blir återhämtningen bättre, träningsvärken släpper snabbare och du får hjälp med skador eller andra förhinder som påverkar din träning

30 min 600:-
45 min 700:-
60 min 800:-
 

Finsk Klassisk Massage NYHET!

Klassisk Finsk Massage är en massageform som går djupt ner i muskelfibrerna. I dom allra flesta fall är det inte dom stora muskelgrupperna som man får ont i, utan i de mer djupliggande musklerna. Klassisk Finsk Massage riktar sig till att kunna behandla dom. Med andra ord använder man lite mer kraft och vassare massagegrepp för att kunna nå problemen. Det är inte helt ovanligt med träningsvärk i några dagar efter behandlingen. Den finska massagen påminner om den klassiska svenska massagen, men är möjligtvis mer djupgående. Greppen är annorlunda, trycket något hårdare, samt att jag som massör jobbar mer med fingrarna och det gör att det blir ett vassare grepp

30 min 600:-
45 min 700:-
60 min 800:-
75 min 1000:-
 

Nackbehandling

Postural behandling av nacke, för dig som känner stelhet eller har ont i nacken

30 min 550:-

Neckrelease

En behandling med fokus på spänningar kring nacken, med fyra grepp frigörs muskulaturen i nacken som ökar rörligheten och minskar smärta. Spänd nackmuskulatur kan bland annat leda till smärta, huvudvärk, tinnitus och spända käkar.

45 min 700:-

 

Koppning

En djupgående behandling som rensar kroppen från slaggprodukter, mjukar upp bindväv och muskler, ökar antalet röda- och vita blodkroppar, lindrar smärta, stärker kapillärernas väggar, syresätter huden, ökar blodcirkulationen, aktiverar lymf-cirkulationen och stärker immunförsvaret. Huden slappnar av och får en finare lyster. Behandlingen har visat sig ha goda effekter på bl.a. lätt firbromyalgi, ischias, celluliter, ärr, bristningar, ryggsmärtor, blodcirkulationen, spända muskler, svullnader, slapp hud, rynkor och linjer, ärrbildningar, spänningshuvudvärk m.m. 

30 min 650:-
45 min 750:-
60 min 850:-

 

Stammis?

Gå på 5 massager (samma tid dvs. 30, 45, 60 eller 90min) och du får 20% rabatt på din 5:e behandling
 

Postural Träning

Skador, operationer, ensidig belastning eller för lite rörelse kan orsaka smärtor t ex värk i huvud, käkar, nacke, axlar, armar, rygg, höfter, knän och fötter. Postural träning är en speciell typ av behandling och träning som återställer kroppens naturliga balans och förmåga att fördela belastning rätt. Fokus ligger på grundorsaken till smärtproblemen istället för att bara lindra symtom. Målet är att du på egen hand ska kunna hålla dig besvärsfri, resten av livet

Första besöket, 90-120 min:
Genomgång av bakgrundshistorik (kom ihåg att maila in besvärshistorik)
Analys & funktionsbedömning
Behandling efter behov
Genomgång av träningsprogram för hemträning
Träningsprogram
Vid första besöket går vi igenom din besvärshistorik sen gör vi en noggrann funktionsanalys, hållningsfotografering & ett flertal andra tester som ger en indikation om just dina muskulära obalanser

Du kommer att få ett formuläret angående din besvärshistorik innan första besöket och kom ihåg att maila tillbaka till mig allra senast 1 dygn innan

Kom ihåg träningskläder

2 tillfällen 1560:- (ord 1950:-) (Erbjudandet gäller hela juni)
(Träff 1 = 2 timmar, träff 2 = 1 timme)
 

Lotorpsmetoden

Lotorpsmetoden är en effektiv metod för att behandla andningsproblem. Metoden bygger på manuella behandlingsmetoder och har ett mycket gott resultat på hosta, doftallergi, parfymallergi, astmaliknande åkommor där astma inte konstaterats. Även personer med till exempel riktig astma och KOL har stor nytta av dessa behandlingar. Lotorpsmetoden bygger på behandling av andningsmuskulaturen och hemövningar som syftar till att lära patienten att andas på rätt sätt. Framförallt poängteras utandningens vikt.


60 min 750:-

Akupunktur

Akupunktur är en naturlig och skonsam behandling som funnits i över 5000 år. Behandlingen används för att reglera obalanser i kroppen genom att placera nålar på speciella punkter som ökar cirkulationen ioch hjälper kroppen att läka. Behandlingen börjar med att du får fylla i en hälsodeklaration och pulsdiagnostik. Därefter sätts mycket tunna sterila engångsnålar som får verka i 20 minuter under tiden du vilar på behandlingsbänken. Emelie som utför behandlingen har en bakgrund som undersköterska på USÖ och har läst 3 år på Ahremarks Akupuntkur där vi läst både österländsk såväl som västerländsk medicin. 
Exempel på vad som kan behandlas med akupunktur: Astma, allergi, värk, stress, utbrändhet, magbesvär, tennisarm, infertilitet, gynekologiska besvär, fibormyalgi, illamående, trötthet, högt blodtryck, hjärnskakning, depression, sömnbesvär, autoimmuna sjukdomar, biverkningar från läkemedel och eksem.
Hur ofta du ska gå beror på dina besvär, har du gått länge med ett besvär kan det ta längre tid att balansera upp det. 
 

Första besöket: 60 min 700:-
Återbesök: 30-45 min 600:-