Kombinera favoriterna och du når total avkoppling
 

Chokladdröm

Chokladdröm är en kombination av massage och ansiktsbehandling för dig som älskar choklad. Produkterna som används under behandlingen innehåller choklad, kaffe & havtorn och förutom att utsöndra glädjehormoner så tillför dessa även näring, vitaminer och lyster till din hud. Den ofta välbekanta doften av choklad kan även verka uppiggande på sinnet.

60 min 995:- / Lyx 90 min 1395:-

 

Harmoni

Behandlingen börjar med 30min avslappnande ryggmassage, därefter får du lägga dig på rygg och istället njuta av en 40min härlig ansiktsbehandling med rengöring, ansiktsmask, ansiktskräm och ögonkräm, samt en härlig ansiktsmassage.

70 min 1095:-

I väntans tider - Mammabehandling

Svullna händer, fötter och en trött rygg? Den här behandlingen inleds med ett mjukgörande fotbad och följs upp med massage av ansikte, hårbotten, dekolletage, armar och underben. Massagen sker liggandes på rygg en uppvärmd bänk.

60 min 995:-
 

Lugn & Ro

Njut av en halvtimmes massage med avslappnande lavendelolja innan du får vila 15 minuter med varma stenar på ryggen. Efter behandlingen bjuds du på en chokladbit och en kopp té.

45 min 795:-
 

Rygg Deluxe

En skön behandling med fokus på din rygg. Du ligger varmt och skönt nerbäddad under tiden din rygg blir peelad och inpackad med fukt. Peelingen avlägsnar döda hudceller, förbättrar blodcirkulationen, kan motverka oren hud och gör huden mjuk och len. Efter att inpackningen har fått verka avslutas behandlingen med en massage. 

60 min 995:-

 

SPA-fötter

En avslappnande SPA-behandling för dig behöver en fotkur mer än fotvård. Behandlingen inleds med ett fotbad sedan får du, liggandes på bänk, njuta av en fotskrubb innan du bäddas ner med en fotinpackning. När inpackningen verkat 10 minuter avslutas behandlingen med en skön fot- och underbensmassage. Ej medicinsk pedikyr

45 min 795:-

 

Topp till tå

Avslappnande helkroppsmassage som avslutas med en skön ansiktsbehandling som innehåller: Rengöring, peeling, mask och ansiktskräm.


1h 30 min 1495:-