Hos oss är du i trygga händer

Emelie Lammgård VD
Certifierad massör, Akupunktör &
Spa-konsulent.

Mammaledig fr.o.m. 1/7-19

 

Hälsa är något jag brinner för! Mitt jobb ger mig energi och att få chansen att minska smärta och stress hos mina kunder är för mig ett drömyrke. 

Jag jobbar med massage och hudvård utifrån ett personanpassat upplägg vilket innebär att alla behandlingar anpassas efter kundens behov.


Jag är utbildad Spa-konsulent och Certifierad massör genom Branschrådet i Stockholm. Våren 2018 blev jag även klar med en 3-årig akupunkturutbildning via Ahremarks akupunktur.

Jag går regelbundet på kurser för att fördjupa mig inom hudvård (Maria Åkerberg), hälsa, massage m.m. 

Linn
Spa- & hudterapeut

Jag har gått utbildning till Hud- och Spaterapeut på Yrkeshögskolan för Hudvård och Spa.

Jag är auktoriserad hudterapeut med medlemsskap i SHR (Sveriges hudterapeuters riksorganisation), har gesällbrev samt CIDESCO-diplomerad (internationell examen) i hudvård och spa.

Jag jobbar med ansiktsbehandlingar, olika typer av massage, frans- och brynfix, vaxning samt Spa-behandlingar. 

Zaritha
Nagelteknolog

 

Jag har jobbat som nagelteknolog i 6år och är utbildad i magnetiska produktserie. Jag älska att jobba med människor och vill jobba med så hög standard som möjligt inom nagelyrket. Jag har just nu valt att bredda mitt sortiment och därför välkomnat polygel till min samling, jag tycker om att både jobba med naturliga naglar till att gå lite wild and crazy. Jag kommer erbjuda allt från spa manikyrer till byggda naglar.

Catrin
Diplomerad Massageterapeut


Jag är utbildad massageterapeut inom svensk klassisk massage och idrottsmassage sedan 2010 hos Bergqvist i Eskilstuna.

Jag är en omtänksam, lyhörd och öppen person som tycker det är fantastiskt att jobba med människor. Finns inget bättre än att få göra skillnad för andra till det bättre, det är mitt mål.

Jag jobbar med svensk klassisk massage, idrottsmassage, aromamassage, neckrelease & koppning. 


 

Pernilla 

Diplomerad Zonterapeut
 

Jag är Dipl. Zonterapeut och har utbildat mig på Axelsons Gymnastiska Institut. Jag har även fördjupat mig i Öronakupunktur under en fristående utbildning.
Alternativa behandlingar är något jag alltid varit intresserad av och nyfiken på.

Att Zonterapi blev det huvudsakliga för mig berodde på att jag med hjälp av böcker och zonkartor lyckades ”trycka bort” min ischias och det gjorde att jag ville veta mera.

Jag jobbar utifrån ett holistiskt synsätt, dvs med hela människan där allt hänger ihop.

Jag jobbar med Zonterapi och öronakupunktur. 

Sofia
Hud- & SPA-terapeut


Jag är utbildad hud- & SPA-terapeut via Elisabethskolan i Stockholm 2014. 2009-2012 gick jag Omvårdnadsprogrammet med inriktning spa & friskvård på Plusgymnasiet. 

Jag har alltid varit väldigt intresserad av skönhet, hälsa och människor och valde därför att utbilda mig till hudterapeut i Stockholm 2014. Det roligaste är att få egna kunder då jag är genuint intresserad av varje kund.

Som person är jag en omtänksam och serviceinriktad med båda fötterna på jorden. 

Jag kommer att erbjuda ansiktsbehandlingar, massage, vaxning, manikyr,pedikyr m.m.

Johanna
Friskvårdspedagog
(Certifierad massör & PT)

 

Jag är utbildad friskvårdspedagog (Certifierad Massör och Personlig tränare) via Ädelforshögskola. Jag har tidigare jobbat som massör, spaterapeut och gruppträningsinstruktör.

Mitt största intresse är träning, hälsa och att vara ute i naturen. Jag gillar även att läsa böcker och lyssna på musik.

Jag är en omtänksam person som har lätt till ett leende och blir ofta beskriven som glad och trevlig! :) 

Jag kommer främst att erbjuda Svensk klassisk massage men under hösten även erbjuda SPA-behandlingar då jag kommer gå en utbildning till SPA-terapeut på Axelssons.

Storgatan 6, 70361 Örebro
info@lammgardsspaochmassage.se
www.lammgardsspaochmassage.se
079-32 30 889