Hos oss är du i trygga händer

Emelie VD

Cert. massör, SPA-konsulent & Akupunktör
 

Jag är utbildad Spa-konsulent och Certifierad massör genom Branschrådet i Stockholm. Våren 2018 blev jag även klar med en 3-årig akupunkturutbildning via Ahremarks akupunktur.

Jag går regelbundet på kurser för att fördjupa mig inom hudvård (Maria Åkerberg), hälsa, massage m.m. 

Hälsa är något jag brinner för! Mitt jobb ger mig energi och att få chansen att minska smärta och stress hos mina kunder är för mig ett drömyrke. 
 

Jag jobbar med massage och hudvård utifrån ett personanpassat upplägg vilket innebär att alla behandlingar anpassas efter kundens behov.

Linn

Hud- & Spaterapeut
 

Jag har gått utbildning till Hud- och Spaterapeut på Yrkeshögskolan för Hudvård och Spa.


Jag är auktoriserad hudterapeut med medlemsskap i SHR (Sveriges hudterapeuters riksorganisation), har gesällbrev samt CIDESCO-diplomerad (internationell examen) i hudvård och spa.

Jag jobbar med ansiktsbehandlingar, olika typer av massage, frans- och brynfix, vaxning samt Spa-behandlingar. 

Catrin

Diplomerad Massageterapeut


Jag är utbildad massageterapeut inom svensk klassisk massage och idrottsmassage sedan 2010 hos Bergqvist i Eskilstuna.

Jag är en omtänksam, lyhörd och öppen person som tycker det är fantastiskt att jobba med människor. Finns inget bättre än att få göra skillnad för andra till det bättre, det är mitt mål.

Jag jobbar med svensk klassisk massage, idrottsmassage, aromamassage, neckrelease & koppning. 


 

Johanna

Friskvårdsterapeut, cert. massör, SPA-terapeut & PT

Jag är utbildad friskvårdspedagog (Certifierad Massör och Personlig tränare) via Ädelforshögskola. Jag har tidigare jobbat som massör, spaterapeut och gruppträningsinstruktör.

Mitt största intresse är träning, hälsa och att vara ute i naturen. Jag gillar även att läsa böcker och lyssna på musik.

Jag är en omtänksam person som har lätt till ett leende och blir ofta beskriven som glad och trevlig!

Jag kommer främst att erbjuda Svensk klassisk massage men under hösten även erbjuda SPA-behandlingar då jag kommer gå en utbildning till SPA-terapeut på Axelssons.

              Alexandra

Diplomerad massör, avancerad & behandlande massage

Jag är utbildad Diplomerad idrottsmassör som jag läste på Massageakademin i Örebro där jag blev klar med utbildningen sommaren 2018

Jag utför finsk klassisk massage som är en djupgående och resultatinriktad behandling. Jag utbildar mig även just nu till personlig tränare och kostrådgivare. 

Jag brinner för allt som har med träning, hälsa och välmående att göra. Mitt mål är att inspirera och hjälpa andra att må bra och därför anpassar jag varje behandling efter kundens önskemål och behov

Storgatan 6, 70361 Örebro
info@lammgardsspaochmassage.se
www.lammgardsspaochmassage.se
079-32 30 889