Välkommen hit!

Lammgårds Spa & Massage startades upp av mig, Emelie Lammgård, som är SPA-konsulent, diplomerad och certifierad massör. Verksamhetens grundtanke är att minska stress, smärta och öka välbefinnandet. Att få fler att bli medvetna och lyssna på sina kroppar, det är viktigt att kunna koppla av och koppla bort ibland och istället fokusera på att njuta och må bra. Kort och gott: Mår man bra så fungerar man bättre.


Lammgårds Spa & Massage använder sig främst av ekologiska och naturliga produkter, det för att ta hand om hud, kropp och miljö på bästa sätt. Du vet väl att det är lika viktigt vad du smörjer in din kropp med som vad du stoppar i den? Mår din kropp bra så mår du bra!

Egna ord:
Jag började inom sjukvården som undersköterska men kände att det var något som saknades, intresset för friskvård har alltid funnits med mig sen jag var liten då mamma och pappa drev ett eget företag där pappa jobbade som massör & mamma som hudterapeut, min farmor och farfar har också jobbat med eget där farmor var hudterapeut och farfar massör & akupunktör samt att även min farbror är utbildad massör. Man kan med andra ord säga att det ligger i släkten. Så jag sökte in till ett program som hette "Spa-programmet" på Örebro universitet uppe i Grythyttan där vi fick prova på det mesta inom hälsa så som kost, träning, stresshantering, spa, massage, psykolgi m.m. under två år och jag fastnade direkt! Det var som att massagen redan fanns naturligt inom mig och det kändes som en självklarhet att fortsätta jobba med det. Jag jobbade som anställd i 2 år och åkte ut till olika företag och masserade innan jag... 
2011 startade jag igång Lammgårds Spa & Massage, till en början arbetade jag hemma i källaren och det var inte förrän 2012 jag drog igång på riktigt i en lokal på stortorget. November 2013 flyttade jag till Salong sax in hte city som jag delade tillsammans med en nagelteknolog, frisörer, en eyelash stylist samt en sjuksköterska som jobbar med botox och fillers. 2015 startade jag upp en webshop på hemsidan fylld av härliga Eko-produkter, doftljus, tvålar och téer. Maj 2016 flyttade jag min verksamhet vidare till en egen salong på Storgatan 6 i Örebro, med tillgång till eget skyltfönster, en butiksdel och ett behandlingsrum extra, här ser jag en potential för företaget att växa! 2017 utökade vi vårat team och behandlingsutbud och nu jobbar 
Pernilla som är Zonterapuet och Linn som är auktoriserad Hud- & Spaterapeut hos oss. I januari 2018 kommer vi breddda vårat behandlingsutbud ytterligare och välkomnar då Zaritha till oss, hon är nagelteknolog och kommer att jobba med bl.a. världsnyheten Polygel och skön manikyr. I juni blev jag klar med mina 3-åriga akupunktur utbildning på Ahremark akupunktur i Örebro, Johanna från Stressverkstan har börjat hos oss och kompletterar våra behandlingar med coachsamtal, vi har utökat vår lokal med ytterligare ett behandlingsrum samt en större butiksyta.

Träning, hälsa och att få må gott är en stor del av mitt liv som jag hoppas att jag ska kunna dela med mig av till andra! 

Utbildningar & Kurser jag har gått:

 • Spa programmet tillhörande Örebro Universitet 2010-2012.
  Innefattar idrott A, idrott B, Spa traditioner ur ett västerländskt perspektiv & Hälsofrämjande levnadsvanor ur ett kinesiskt perspektiv. Under dessa 4 block så får man lära sig en hel del om hälsa, anatomi, spa, kost, stresshantering och träning.
 • Certifierad av Branchrådet svensk massage 2011.
  Här genomgår man både praktiska och teoretiska prov inom anatomi, massage och fysiologi. Man genomgår prov i massage, stretchning & töjning.
 • Färgning av fransar & bryn, vaxning, manikyr & varma stenar massage 2011
 • Fibromassage Mars 2013
 • Produktkurs MARIA ÅKERBERG April 2013
 • Make Up kurs MARIA ÅKERBERG November 2013
 • Koppingmassage November 2014
 • Hudsjukdomar MARIA ÅKERBERG Mars 2015
 • Undersökningsteknik April 2016
 • Kosmetisk Kemi MARIA ÅKERBERG April 2016
 • Auktoriserad återförsäljare av MARIA ÅKERBERGS produkter
 • Belastningsskador Oktober 2016
 • Pure Cell Treatment MARIA ÅKERBERG Oktober 2016
 • Akupunktur via Ahremarsk Akupunktur i Örebro 2015-2018

Verksamheten innehar F-skattsedel sedan 2011

Emelie Lammgård 
VD, Certifierad massör, Akupunktör & SPA-konsulent