Strawberry & Rhubarb Dermafoliant Peeling

Pris:
695 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
P1747638
Kommentar till butiken:
Slut i lager
Unik, skonsam men effektiv exfoliering i puderform.

Antioxidantrika färska jordgubbar och rabarber rengör och verkar porsammandragande. Oljeabsorberande rispuder i kombination med mjölk- och salicylsyra rengör på djupet, avlägsnar döda hudceller och ger en klar hud. Så mild att den kan användas dagligen. Passar alla hudtyper.

Användning:
Ta en liten mängd av pulvret (en enkronas storlek) i handen och blanda med en liten mängd vatten (tillsätt mer vatten efter hand om nödvändigt). Peelingen aktiveras i kontakt med vatten. Rubba peelingen mellan händerna till en krämig konsistens och applicera på ansiktet, arbeta med cirkulerande rörelser. Undvik det känsliga området kring ögonen.
Massera in i huden och tvätta sedan av med vatten och torka huden torr. Peelingen kan användas varje dag och går bra att blanda i den dagliga rengöringen för att få en djupare rengöring. 

Produktinnehåll 
Rice Starch, Chick Pea Flour, Thermal Mud, Sodium Cocoyl Isethionate, Oat Starch, Colloidal Oatmeal, Powdered Herbal Oatstraw Extract, Titanium Dioxide, Salicylic Acid, Papain, Black Walnut Extract, Alfalfa Leaf Extract, Horsetail Extract,