Mammas egen tvål - Naturtvål

Pris:
79 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
P2024747
Kommentar till butiken:
Slut i lager
Tvål Mammas tvål
Helt underbar tvål från Klockargårdens dom doftar champagne, rosor & jordgubbar. En lyxig, extravagant doft till världens bästa mamma för det är hon verkligen värd. En ljus glimrande tvål som vårdar huden. Perfekt som morsdagspresent eller när du vill visa uppskattning till din mamma
 
Text på förpackningen
Doftar: champagne, rosor & jordgubbar. Lyxig, extravagant doft till världens bästa mamma, det är Du verkligen värd. Glimrande tvål som vårdar huden, du är värd det bästa! Tack för att du är min Mamma och alltid finns där för mig
 
Vikt ca 120 g.
Hållbar i 12 mån efter första användandet.

Ingredienser Mammas tvål från Klockargården:
Förtvålad olivolja, cocosolja, ekologisk solrosolja, ekologiskt sheasmör, ekologisk ricinolja, doftolja, glycerin, färgpigment lilial benzyl benzoateOm Klockaregårdens naturtvål:
Kommersiella tvålar är ofta inte tvål i traditionell mening, utan en kemisk produkt som innehåller tvättaktiva tensider. Tensider kan vara miljöovänliga och många har problem att tåla dem. Ofta så känner man direkt hur uttorkande de är. Klockaregårdens tvålar däremot är riktig gammaldags naturtvål. De är överfettade (det finns oljor kvar i tvålen) med härliga oljor som vårdar huden. Tvålarna torkar därför inte ut huden. Alla tvålar har det naturliga glycerinet kvar och det är det tillsammans med många olika vårdande oljor och fetter som gör skillnaden. 
Helt naturligt krymper våra tvålar med tiden. Vatten avdunstar och tvålen blir hårdare, drygare och helt enkelt bättre!

Tvålarna håller alltid i minst 3 år. Burksymbolen, betyder att tvålen håller i minst ett år efter att man börjat använda den.

Alla Klockaregårdens tvålar är registrerade hos läkemedelsverket och alla dofter och färger är godkända och av kosmetisk kvalitet. Självklart står det på alla tvålar vad de innehåller. Både som lagen säger med inci-namn som är gemensamma inom EU men även på svenska.

Klockaregårdens tvålar är oftast vegetabiliska och passar veganer men vi använder i vissa recept en del animaliska produkter t ex ister, lanolin, silkesprotein, bivax och mjölk av två enkla anledningar, många av oss är inte veganer och det är välfungerande råvaror av absolut högsta kvalitet. Här tänker vi lite som på självhushållningstiden, det gäller att ta vara på allt.