Eye brow set

Ord. pris: 
387 kr
Rea:
249 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
P1948262
Delbetala från 15 kr/mån Mer info
Du sparar: 
138 kr (36%)
Antal:
Kommentar till butiken:
Finns i lager
Forma och förstärk dina bryn med vårt nya Eyebrow Set! Innehåller Eyebrow Pencil Perfect For All, vår nya Brow & Lash Brush samt en pennvässare.

Eyebrow Pencil Perfect For All är en ögonbrynspenna för dig som vill ha mörka ögonbryn. Den används för att forma och mjukt förstärka din egen färg. Pennan är gjord av odlat Cederträ och har en lättarbetad formula som är pudrig i konsistensen. Färgen kommer från naturliga mineraler såsom Järnoxider och Titandioxid. 

Vår smidiga dubbel-pennvässare har hål för för både smala och breda pennor från MARIA ÅKERBERG. Den ger en lätt rundad spets som inte bryts av.

Borsta brynen och skapa den form du vill ha med vår Brow & Lash Brush. Denna tvåhövdade pensel har också en kam som kan användas för att separera fransar. 

Produkter som ingår:
Eyebrow Pencil Perfect For All
Brow & Lash Brush
Pennvässare

Pris: 249 SEK (Värde: 387 SEK)

Erbjudandet gäller 1 september – 31 oktober.

ANVÄNDNING
Forma brynen med Brow & Lash Brush och applicera sedan Eyebrow Pencil Perfect For All med lätta, korta streck. Följ ögonbrynets naturliga linje och var noga med att fylla i den övre bågen. För bästa resultat rekommenderar vi att du även plockar ögonbrynen regelbundet med en pincett.