Royal Facial Oil GLA

Pris:
199 kr
Inkl. 25% Moms
Art.nr:
P957057
Utslätande ansiktsolja som passar alla hudtyper, 

Royal Facial Oil GLA är en utslätande ansiktsolja som består av Gurkörtsolja, Jojobaolja och Nyponfröolja, vilka ökar elasticiteten och fukthalten i huden. Detta ger en utslätane effekt, som är mest märkbar på en äldre eller torr hud med passar alla. 

Royal Facial Oil GLA är fri från eteriska oljor.
  • Gurkörtsolja tillför huden viktiga byggstenar såsom de essentiella fettsyrorna GLA (gammalinolensyra) och linolsyra, vilka behövs för att stärka hudbarriären hos dem som lider av eksem. 
  • Nyponfröolja kommer från nyponrosens frö. Oljan innehåller A-vitamin. Det hjälper huden att nyskapas, vilket medför att åldersfläckar, rynkor och ärr blir mindre markerade. Nyponfröolja verkar även uppstramande på huden. 

Användning:
Royal Facial Oil GLA används ensam eller under någon av cremerna i vårt sortiment. Oljan är tunn i konsistensen och går snabbt in i huden utan kladd (om inte produkter baserade på mineraolja använts tidigare). 
På en torr hud kan man se att huden "dricker" vad den behöver av oljan. Det är viktigt att ge huden så mycket som den vill ha. Glöm inte halsen, där huden är tunn. 

Enstaka personer kan vara känsliga mot Gurkörtsoljan. Förväxla inte det med att blodcirkulationen ökar och huden får bättre lyster. Alla vegetabiliska oljor ökar blodcirkulationen i huden och detta kan uppfattas som att det kliar eller "kryper" i huden. Om du är känslig mot produkten: Tvätta bort med svalt vatten. 

Självkonserverande system. 

Ingredienser: Simmondsia Chinensis Seed Oil (jojobaolja kallpressad), Helianthus Annus Seed Oil (Solrosolja), Melia Azadirachta (Margosa, Neem), Borago Officinalis Seed Oil (gurkörtsolja med GLA), Rosa Rubiginosa Fruit Oil (Nyponfröolja), Rosmarinus Officinalis (Rosmarin antioxidant).