Chamomile, Vanilla & Manuka Honey örtté

Pris:
45 kr
Inkl. 12% Moms
Art.nr:
P1948903
Delbetala från 3 kr/mån Mer info
Kommentar till butiken:
Slut i lager


Chamomile, Vanilla & Manuka Honey - stillar sinnet
Det här är ett ekologiskt örtte från Pukka som innehåller len och gyllene kamomill, som bidrar till lindring av luftvägar som orsakas av förkylning, exotisk vaniljstång och manukahonung - en härlig och värmande smakkombination.
 
Det här ekologiska örtteet ingår i kategorin Lugn & Ro som är framtagen för vår moderna livsstil där stress och oro är vanliga inslag. Flera produkter innehåller den adaptogena örten ashwagandha som använts i århundraden för att bidra till ökad stresstålighet, känslomässig balans, lättare insomning, avslappning, återhämtning och ork.
 
OM PUKKA
Pukka skapar ekologiska teer och kosttillskott som är sprängfyllda med det absolut bästa naturen har att erbjuda för att locka fram glädje och hjälpa människor att leva ett hälsosamt och balanserat liv.

Ingredienser: Kamomillblomma* (68%), fänkålsfrö (bitterfänkålsfrö, sötfänkålsfrö)*, lakritsrot*, manukahonungsarom* (3,5%), vaniljarom* (3,5%). *Ekologiskt certifierad ingrediens. 10% FairWild-certifierade ingredienser (lakritsrot). 20% Fair for Life-certifierade ingredienser (lakritsrot, sötfänkålsfrö).
Energi (kJ/kcal): -
Fett (g): -
varav mättat (g): -
Kolhydrater (g): -
varav sockerarter (g): -
Protein (g): -
Salt (g): -
Produktbeteckning
Ekologiskt te med kamomill och manukahonung.
Allergener