MARIA ÅKERBERG

Deepskin organics är ett helt nytt koncept. Deepskin är något som fungerar djupt ner i huden och ger all den näring huden behöver. Deepskin organics betyder att du får de allra bästa kvalitetsprodukter, framtagna på ett rent och vetenskapligt sätt, av specialister inom området.

 • Fullständig innehållsförteckning på svenska
 • Tillverkningen sker i Sverige
 • Miljövänliga förpackningar
 • Ekologiska ingredienser 
 • Inga animaliska ingredienser samt ej testade på djur
 • Inga syntetiska ingredienser
 • Vitaminer & eteriska oljor förlänger hållbarheten på produkterna
 • GMO-fritt
 • Datummärkta (alla öppnade krämer bör förbrukas inom 6 månader)

Läs mer på: www.dermanord.se
 

Éminence

Eminence Organics är en unik, professionell ekologisk hudvårdsserie som jobbar resultatinriktat. Alla produkter innehåller 100 % ekologiska ingredienser från egna odlingar i Ungern. Éminences tillverkning sker för hand (ingen massproduktion) vilket gör varje produkt unik. Éminences Organics produkter är helt fria från syntetiska tillsatser och skadliga kemiska ämnen såsom mineraloljor, parabener, artificiella färgämnen och parfymer. Istället för kemikalier och konserveringsmedel används organiskt fruktpektin som i kombination med honung, citron och salicylsyra stabiliserar produkterna och gör dem hållbara. Flerfaldigt prisbelönt varumärke som finns i många kändisar hem pågrund av det fantasiska resultat produkterna ger din hud! Dofterna är magiska!

UneCare of Sweden

UneCare of Swedens produkteserier jobbar vi med naturens egna förmåga att ta hand om våran hud & kropp.
Mineraloljor, siliconer etc är bannlysta i produkterna.

 • Givetvis förekommer det INGA djurtester av något slag vid framtagande av produkterna. 
 • UneCare of Sweden står för naturlig ekologisk hudvård helt utan mineraloljor, siliconer, syntetiska tillsatser och stabilisatorer. 
 • UneCare utgår från naturens egen förmåga att ta hand om vår hud och vår kropp. Det vi tar från naturen ska också kunna släppas ut igen utan att naturen skadas. 
 • Varumärket har funnits sedan 2013 och de helt egna produkterna släpptes januari 2014.
 • De flesta produkter har ekologisk kokosolja som bas och dofterna från helt naturliga ekologiska aromer, eteriska oljor och örter. 
 • Konserveringsmedlet utvinns från ättika.
 • Produkterna tillverkas i Åsa i norra Hallans strax utanför Kungsbacka. 
 • Produktionen kommer alltid vara förlagd i Sverige. 
 • Vi strävar efter ekologiska och fairtradecertifierade råvaror.
 • Produktförpackningarna består av nedbrytbar miljöplast. 
 • Djurtester är bannlysta. 

Det som sen kommer ut i naturen igen, kan naturen själv ta hand om. Ett litet exempel på det är att i våra Skrubbar så använder vi Salt eller Socker som Peeling, detta löser upp sig själv och det riskerar inte att bli stopp någonstans på vägen ut i naturen igen.
För att vi skall tillföra kroppen så lite gifter som möjligt jobbar vi med ekologiska råvaror i så stor mån som möjligt.


Klockargården

Skapar beroendeframkallande produkter inom vardagslyx. Klockargården är ett familjeföretag som har funnits i Norbergs sedan 1988. Norberg ligger i norra Bergslagen och kommunen är omgiven av milsvida skogar och blänkande vattendrag. För Klockargårdens är det just naturen som är den största inspirationskällan. Det är självklart att skapa produkter som är snälla både mot naturen och människan. Allt fler upptäcker att naturen ger  både effektiva och skonsamma produkter till kroppsvård. De är övertygade om att naturen har en läkande effekt på oss människor, oavsett om vi känner doften av den, berör den eller vistas i den. Till dessa vårdande produkter väljer de därför omsorgsfullt ut naturliga ämnen som har understödjande, balanserande och vitaliserande verkningar på huden. De förstärker effekten med äkta eteriska oljor som även ger härliga doftupplevelser. När din hud mår bra på utsidan så kommer du även att märka det på insidan. 


Clipper

Tillverkades år 1984 av Mike och Lorraine Brehme. De importerade två lådor assam-te till Storbritannien. Téer av så pass hög kvalitet var ovanliga på den tiden och succén var ett faktum! Clipper är ett ledande företag inom ekologiskt grönt, vitt och svart té. Dessa bär även Fairtrade-stämpeln. 


Yogi Tea

har kombinerat modern kunskap med mångtusenårig ayurvedisk filosofi för att ta fram sina otroligt smakrika och balanserade teer! Samtliga tesorter från Yogi har en väldigt spännande, karaktäristisk, och exotisk smaksättning. De är dessutom KRAV-märkta samt ekologiskt certifierade av Soil Association.


Numi Organic Tea 

är ett premiummärke som specialiserat sig på unika och innovativa blandningar av ekologiskt och rättvisemärkt te med riktiga blommor, frukter och kryddor.

The London Tea Company

Dessa teer är fairtrade-certifierade och fria från konstgjorda smaktillsatser, färg- och konserveringsmedel. Förpackade i England.


Pukka

är baserat på den uråldriga indiska livsfilosofin Ayurveda och komponerade av den engelska örtterapeuten Sebastian Pole. De gröna teerna består av ekologiskt odlat och Fairtrade-märkt grönt te medans örtteerna består av 100% ekologiskt odlade örter fria från artificiella smakämnen, konserveringsmedel, socker och andra sötningsmedel.


Lendelunden 

Lendelundens Naturprodukter är en fin samling av svensktillverkade, högkvalitativa och handgjorda produkter. Vad finns egentligen i alla hudvårdsprodukter och vad är egentligen bra för oss och miljön? Utifrån detta ifrågasättande skapades så småningom en naturlig serie med omtanke om både kropp och själ. En och en kom produkterna till som pärlor på ett pärlband och finns nu i hälsokostaffärer, present-bodar, tebutiker, gårdsbutiker osv runt om i landet. Produkterna baseras på naturliga och ekologiska råvaror så långt som det är möjligt.Därtill erbjuds en rad andra produkter som teer, karameller, vykort mm. Allt baserat på naturens omfattande skafferi av underbara smaker, dofter och färger.

Natural Temptation
Upptäck våra 12 biologiska (naturläkemedel) teer Natural Temptation. För varje tillfälle består en läcker te, som smakar matcha atmosfär och känsla för att matcha för tillfället. För varje tillfälle ultimata gåvan, att tala om för dem vad du menar.