Numi Organic Tea 

är ett premiummärke som specialiserat sig på unika och innovativa blandningar av ekologiskt och rättvisemärkt te med riktiga blommor, frukter och kryddor.

The London Tea Company
Dessa teer är fairtrade-certifierade och fria från konstgjorda smaktillsatser, färg- och konserveringsmedel. Förpackade i England.

Pukka
är baserat på den uråldriga indiska livsfilosofin Ayurveda och komponerade av den engelska örtterapeuten Sebastian Pole. De gröna teerna består av ekologiskt odlat och Fairtrade-märkt grönt te medans örtteerna består av 100% ekologiskt odlade örter fria från artificiella smakämnen, konserveringsmedel, socker och andra sötningsmedel.

Yogi Tea
har kombinerat modern kunskap med mångtusenårig ayurvedisk filosofi för att ta fram sina otroligt smakrika och balanserade teer! Samtliga tesorter från Yogi har en väldigt spännande, karaktäristisk, och exotisk smaksättning. De är dessutom KRAV-märkta samt ekologiskt certifierade av Soil Association.

Clipper 
Alla dessa teer har framställs med hållbart odlade råvaror och ett rent samvete, de strävar dessutom alltid för att förbättra arbetsvillkoren för de lokala arbetarna! - Inte konstigt att de smakar så gott!